31 Ocak 2018 Çarşamba

Birinci Göz Hastanesi

Gözlerimiz duyu organlarımız arasında bize dünyanın kapılarını açan, öğrenme ve algılama yeteneğimizi harekete geçiren ilk ve en önemli organımızdır.

Gözlerimizi düzenli göz muayenesi sağlıklı bir yaşam için atılacak en önemli adımlardan birisidir.

Gözlük kullanan veya kullanmayan herkesin şikayeti olmasa bile yılda bir kez göz muayenesi yaptırması gereklidir.

Unutulmamalıdır ki, sıradan bir göz muayenesiyle; hipertansiyondan böbrek hastalıklarına, kan kanserinden beyin tümörlerine dek birçok hastalık, kolayca teşhis edilebiliyor.

Hastanemizde bebeklerden yaşlılara kadar tüm yaştaki hastalarımıza göz bozuklukları ve hastalıklarının tıbbi ve cerrahi tüm tedavileri uygulanmaktadır.

Hastanemiz doğru teknoloji ve deneyimle doktorlar ile her tip göz hastalığının tedavisine uygun çözümler üretmektedir.
Miyop , hipermetrop ve astigmat tedavilerinde IFS yöntemi ile de kişiye özel çözümler sunulmaktadır.

Hastanemizde glokom , katarakt tedavisi , sarı nokta ,retina hastalıkları , göz kuruluğu ve daha bir çok göz hastalığı son teknoloji cihazlar ile tedavi edilmektedir. 

URL;  http://www.birincigozhastanesi.com/

göz hastanesi
glokom
katarakt tedavisi

24 Ocak 2018 Çarşamba

Park Antik Bahçe Mobilyaları

Park Antik Bahçe Mobilyaları

Park Antik İstanbul ilinin Büyükçekmece ilçesinde 1998 yılında bin 500 metrekarelik mağazısıyla hizmet vermeye başlamıştır. Sürekli yeni modeller üreten ve ithal eden Park antik Balkon ve Bahçe Mobilyaları konusunda uzmanlaşmıştır. Park Antik mağazalarından alacağınız her ürün için 2 yıl garanti ve beş yıl yedek parça garantisi veriliyor. Bahçe Mobilyası sektöründe lider durumda olan Park Antik gelecek yıllarda da liderlik koltuğundan kalkmayacak gibi duruyor...

Park Antik Web Sitesi;  
https://www.parkantik.com/

22 Ocak 2018 Pazartesi

TSK - UZMAN ÇAVUŞ


Milli Savunma Bakanlığı'nca yürütülen Türk Silahlı Kuvvetlerinin personel ihtiyacının karşılanmasına yönelik çalışmalar kapsamında bu sene 42 bin 938 personel alınacak.
Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde 4000 TL Maaş ve sosyal imkanlarla yer almak için BURAYI TIKLAYARAK başvuru uygulamasını indiriniz.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminin ardından Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesine sızan terör örgütü üyelerinin orduyla bağı kesilirken eğitimli ve disiplinli personel yetiştirilmesine yönelik çalışmalar da devam ediyor.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin personel ihtiyacının karşılanmasına yönelik 3 bin 755'i subay, 5 bin 375'i astsubay, 13 bin 213'ü uzman erbaş ve 20 bin 595'i sözleşmeli erbaş ve er olmak üzere toplam 42 bin 938 personel alınması planlanıyor.  İlköğretim mezunları ve 20-29 yaş arasındaki gençlerimiz başvuru yapabilirler.
Başvurular sadece online olarak yapılmaktadır. Burayı tıklayarak başvuru uygulamasını indirebilirsiniz.



Adıyaman Tütünü - Çelikhan Tütünü - Tütüncü

Adıyaman  Tütünü Kalitesi Nedir Ve Nasıl Tanırız?
Genellikle koyu sarı renginde olur ama bu genel kural değildirFarklı renk tonunda da olabilirSapsarı da olmamasına dikkat edilmelidir bu renkte olan tütün mutlaka kükürtlüdürÖnemli olan liflerin arasında yeşil renkli liflere rastlanır ise o tütün taze ve o senenin tütünüdür. Adıyaman tütünü tamamen doğal hiç bir katkı maddesi kullanmadan yetiştirilip kişiye özel şekilde hazırlanarakisteğe göre kıyım yapılmaktadır.8 farklı tütün çeşitleri ile aynı fiyat ile satılmaktadır. Ancak herkesin damak tadı farklı olduğu için bazıları hafifbazıları ağır bazısı ise orta severÜlkemizde yaygınlaşan tütün tüketimi ve üretimi iyice gelişmiştirBirçok bölgelerimizde tütün üretilir fakat bu ilimizin tütünü çok fazla tercih edilmektedir.


Adıyaman Tütünü Nasıl Yetiştirilir?
Tütünlerin kaliteli yetiştirilmesi için ilk çiçeklerinde üst kısmından kesilmesi yapılmaktadırBu işlem ile altta daha kaliteli yaprakların yetişmesi sağlanır2/3 ay içinde yetişen tütünün kurutulması yapılırFarklı şekilde yapılan kurutma işlemi ile de kıyılma işlemi yapılır. Adıyaman tütünü çok fazla tüketilmektedirOldukça kaliteli olan bu tütün ayrıca birçok farklı ülkelere de gönderilmektedir. Tütünün kaliteli oluşunun nedeni ise güneşli ve toprağında buna uygun olması ile oldukça kaliteli tütün üretimi yapılmaktadırBu ilimizin tütün kullanımının avantajı ise kolay içilmesi ve boğazı yakmaması ile ünlü bir tütün olmaktadır.
Adıyaman Tütünü Çeşitleri
Sigara ihtiyacı fazla olan kişiler doyum sağlamak için sert  Adıyaman Tütünü kullanmaktadırÇeşitleri oldukça çok olan tütünün orta sertlikte olan tütünler,  hafif tütünler, tokluk hissi veren sert tütünler bulunmaktadırİçimi oldukça kolay olan sert tütünler doğal olarak tüketiciye ulaştırılmaktadırHiçbir olumsuz etkisi olmayan hafif tütünler ise boğazda yanma yapmaz ve rahatsızlık vermezlerFazla tiryaki olmayan kişiler için bu tütün oldukça idealdir yeterlidirSert ve hafif diyenler için ise orta sertlikte tütün kullanmaktadırBölgenin birçok yerinde kaliteli orta sertlikte tütünler üretilmektedirBölgedeki özellikler nedeni ile fazla kaliteli olan bu tütünün birçok farklı tütün içme alışkanlığına ve zevkine uygundur. Bunun için Adıyaman  bölgesinde üretilen tütünler en fazla tercih edilen tütünler olmaktadır.

21 Ocak 2018 Pazar

Yapay Seleksiyon - Kısa Film - Nüktedanlar

Çağımızın sorunlarından biri nasıl olur da siber zorbalık olabilir? Bu ne rahatlık? Sadece doğduğun çağ'da değil aynı zaman da doğduğun konum dan da avantajlarsın. Kilis sınırından bir kaç kilometre ötede doğsaydın hayatın bitmişti. 100 Yıl önce doğsaydın cephedeydin. Van sınırından bir kaç kilometre ötede doğan bir kız olsaydın ne din ne vicdan özgürlüğünün ne de insan haklarının olduğu bir yerde doğmuş olacaktın. Tarihte biraz daha geriye gittiğimizde teknolojinin ve tıp'ın gelişmediği zamanlarda bir çocuğun sağlıklı bir şekilde doğması bırakın mucize olmasını, bir yaşını doldurması bile zordu. Bu kadar şanslı bir nesil nasıl bu kadar güçsüz olabiliyor? Belliki eğlence ve gülmeye ayırdıkları vakit kadar bilime ve gündeme'de ayırsalar, Hakikat ile bir siber zorbanın yorumunu ayırt edebilecek kadar zeki olabilir lerdi. Ancak hayır. Gençlerimiz bilim, din, sosyal sorunlar, ekonomi, demokrasi, basın özgürlüğü gibi tartışmalar izleyip fikir sahipi olmak yerine kendilerini yayıncı ve youtuber gibi adlandıran kişilere hayranlık besliyor ve onların çekişmelerini izliyor. Abdusselam Bezirgan'ın senaryosunu biraz değiştirerek çeksekte, yine mesajın yerine gittiğini düşünüyoruz. Nüktedanlar'ın vizyonu yenilenecek. Ne kamu spotu tarzında kısa filmler ne de bir kesimi sinir etme amacıyla çekilmiş kısa filmler olacak. Dik yürü, dik konuş, dik otur.

https://www.youtube.com/watch?v=3ZxHs0EfubA

16 Ocak 2018 Salı

Peracom - Logo Tiger 3

Peracom Yazılım, Logo Yazılım’ın kurumsal iş ortağı olup Logo ürünleri üzerine proje eğitim, logo destek ve yazılım geliştirme konularında uzmanlaşmış bir danışmanlık şirketidir. Firmamız çeşitli sektörlerin lider durumundaki kuruluşlarına sunduğu projelerle başarısını perçinlemiş ve Logo’nun seçkin iş ortakları arasında yerini almıştır. Ana faaliyet konusu Logo ürünlerinin satışı, eğitimi, desteği ve danışmanlığı olan Peracom Yazılım aynı zamanda bilişim teknolojilerini yakından takip ederek IT projeleri, güvenlik çözümleri ve donanım alanlarında destek danışmanlık hizmeti vererek işletmelerin tüm bilişim ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflemektedir. Peracom Yazılım olarak uzun yıllardır LOGO ürünlerinin logo destek ve danışmanlığını yapmaktayız. GO 3, TIGER 3, ve TIGER 3 ENTERPRISE projeleri üzerinde uzman kadromuzla hizmet vermekteyiz. Özellikle E-Fatura, E-Defter, E-Arşiv ve E-İhracat gibi e-devlet sistemi kurulumları yapılandırmaları ve eğitimleri konusunda tecrübe sahibiyiz. Yanı sıra GO 3 ve TIGER 3 ürünlerine ek yazılım ve uyarlamalar yapılmaktadır. Veri aktarımları, üretim projeleri, depo otomasyonları ve crm konularında başarılı projelerimiz bulunmaktadır. Web ; http://peracom.net/ logo destek  logo go 3 logo tiger 3